Årsstämma + nytt i korthet

Snart dags för årsstämma

Ordinarie årsstämma äger rum torsdag 8 juni 2023 kl. 18:30. Kallelse kommer. Årsredovisning kommer finnas tillgänglig att laddas ner från webbplatsen. Fullmakt att företräda medlem på stämman kan du ladda ner här.

Våren är på väg!

Och då är det snart dags att ställa ut vår trädgårdsmöbel som föreningen köpte in förra året. Vi har dessutom beställt ytterligare en likadan möbel, så snart kan vi trädgårdsfika ordentligt! Tänk på att det inte är tillåtet att ställa ut egna utemöbler, lekgungor etc. på föreningens mark utan att ha styrelsens godkännande. Leksaker plockar du med dig hem igen när barnen lekt färdigt.

I trädgården har det beskurits en hel del som du kanske har sett. Några av syrenträden utmed Armfeltsgatan dukade ju tyvärr under för vädrets makter, men vi kommer ersätta dem till hösten.

Solceller på taket

Styrelsen kommer ansöka om bygglov för solceller på taket. En arkitektbyrå kommer ta fram en helhetslösning som innefattar solceller i samma färg som taket.

Lufta inte elementen själv

Om du tror att dina element kan behöva luftas, så ska du inte göra det själv. Gör i stället en felanmälan, så åtgärdar vår förvaltare elementen vid kommande rondering i fastigheten. Ordningsreglerna är uppdaterade med vad som gäller.

Container för grovsopor

Den 9 maj ställer vi upp containern för grovsopor utanför Artillerigatan 86.