Ny webbplats, nytt nyhetsbrev

Snart är föreningens nya hemsida på plats. Men redan nu kan du ta en smygtitt på den via denna länk. Saknar du något på den nya hemsidan, eller har du andra synpunkter eller förslag? Kontakta styrelsen!

Nytt nyhetsbrev – registrera dig som prenumerant

När du är inne på den nya hemsidan, passa då också på att registrera dig som prenumerant på föreningens nya nyhetsbrev, så du inte missar några utskick framöver. Du hittar formuläret i sidfoten på den nya hemsidan, under rubriken Nyhetsbrev.

Med nyhetsbrevet håller du dig informerad om vad som sker i föreningen. Du får också viktig information om fastigheten som rör dig direkt, till exempel planerade reparationer och underhåll, hantverkare som behöver tillträde till din lägenhet m.m.

Kasta dina grovsopor den 14 maj

På tisdag den 14 maj ställer vi upp containern för grovsopor utanför Artillerigatan 86. Passa på att rensa i lägenhet och förråd – och även i cykel- och barnvagnsrum – och släng saker som du inte vill ha kvar. Tänk dock på att du inte får slänga elektronikavfall eller miljöfarligt avfall i containern. Det får du ta med till återvinningscentralen eller den mobila miljöstationen.

Läs mer om sophantering