Bredband och kabel-tv

Kabel-tv

Varje lägenhet är utrustad med digital-tv från Tele 2. Föreningens gruppavtal ger dig rabatt på tjänster från Tele 2.

För att kunna använda tjänsterna i gruppavtalet behöver du göra en beställning. Kontakta Tele 2:s kundservice för gruppavtal på telefon 0775-171720 så får du hjälp.

Gruppavtalet innebär att du får tillgång till TV Bas. I gruppavtalet ingår också en digital-tv-mottagare. Behöver du ett syskonabonnemang för digital-tv på en annan tv kan du beställa det samtidigt. Vill du teckna ett större tv-abonnemang får du rabatt.

Information om dina tjänster

Kom ihåg att se över din uppsägningstid med din befintliga leverantör om du planerar att säga upp det avtalet i samband med att du tar del av gruppavtalsrabatterade tjänst(er) från Tele 2.

Tack vare gruppavtalet rabatteras ett abonnemang per tjänst och hushåll. Efter beställning får du abonnemang, service och support precis som enskilt betalande kunder och därför tecknas individuella avtal mellan dig och Tele 2. Du har tillgång till dina gruppavtalsförmåner så länge du bor kvar och avtalet mellan Brf Bäcken och Tele 2 gäller.

Normal leveranstid är cirka en vecka. För mer detaljerad information och allmänna villkor för privatabonnemang besök tele2.se eller läs mer i avtalsvillkoren som kommer tillsammans med ditt välkomstbrev. Alla priser är per månad inklusive moms. Tele 2 förbehåller sig rätten att justera priser.

Är du redan kund hos Tele 2?

I de flesta fall får du en rabatt på ditt befintliga abonnemang på motsvarande tjänst.

Kontakta Tele 2 om du har några frågor. Du når deras kundservice på telefon 90 222, med öppettider vardagar 08.00-19.00 och lördag 09.00-15.00.

Bredband

I varje lägenhet finns ett uttag för internet via Bredband2. Uppkopplingen ingår i månadsavgiften och är på 1 Gbit/s i vardera riktning. Som medlem kan du beställa till IP-telefoni och TV via Bredband2. Tänk på att du i så fall måste ha en speciell router från Bredband2som du får när du tecknar deras tjänster.

För support hos Bredband2 ring 0770 250 550.

På Bredband2:s webbplats hittar du mer information.