Föreningslokalen

Föreningen har en samlingslokal för ca 60 personer med ingång från källargången Artillerigatan. Du kan boka lokalen för olika aktiviteter och mottagningar. Lokalen kan endast hyras av föreningens medlemmar.

Så här bokar du

Är du intresserad av att hyra lokalen kontaktar du Ann-Marie Keith, tel. 0762-33 32 19. Efter användning av lokalen betalar du in 300 kronor till föreningens konto i Handelsbanken, kontonummer 6101-736 156 232. Märk inbetalningen med “Lokal”, ditt namn och lägenhetsnummer.

Kostnad

Det kostar 300 kr per dygn för medlem att hyra lokalen.

Ordningsregler

När du hyr föreningslokalen förbinder du dig att följa dessa ordningsregler. Om du slarvat med städningen eller om något går sönder är det du som får stå för kostnaderna.

Rökning

Det råder rökförbud i lokalen, vilket även gäller i alla allmänna utrymmen i fastigheten. Om rökning sker utomhus svarar du som hyr lokalen för att det finns lämpliga kärl för fimpar och att dessa tas bort vid städning.

Ljus och marschaller

Levande ljus får inte användas i lokalen. Marschaller får inte ställas utanför lokalen eller vid portar eller entréer.

Gäster

Maximalt 60 personer får samtidigt vistas i lokalen. Gäster får inte uppehålla sig i entréer eller källargångar.

Håll dörrar stängda

Håll dörrarna till källargången och garaget stängda – de får inte ställas upp obemannade. Vid hög ljudnivå ska du också hålla fönstren stängda.

Tider

Lokalen ska vara utrymd senast klockan 24.00, vilket innebär, att aktiviteterna måste avslutas tidigare. Höga ljud och musik dämpas senast klockan 23.00

Städning

Städutrustning och rengöringsmedel finns i anslutning till wc och dammsugare i förrådet i köket. Allt annat behöver ta med dig själv, som till exempel handdukar, soppåsar med mera.

  • Golven ska sopas eller dammsugas och fukttorkas vid behov. Använd endast lätt fuktad mopp.
  • Rengör wc och handfat.
  • Spis, mikro, kyl och frys ska rengöras. Stäng av strömmen med huvudströmbrytare till vänster vid dörren ut till garaget. Kontrollera spis och annan el. innan du lämnar lokalen. Glöm inte soporna!

Sopor

Ta med dig alla sopor. Hushållssopor kastas i tillslutna plastpåsar i det egna sopnedkastet. Emballage och kartonger tar du med dig och lämnar till återvinning.

Möbler

  • Bord, 6 st. hopfällbara, placeras bakom gardinerna vid fönstersidan.
  • Stolar 50 st. gråklädda, placeras i utrymmet bakom gardinerna till höger i lokalen. Det finns en specialvagn som underlättar flytten av stolar. Ca 20 st. röda plaststolar förvaras under snedtaket vid köket.